Productnieuws, vakbeurzen, het assortiment en ontwikkelingen binnen Technische Unie.
Bekijk de online versie
Technische Unie
Technoscoop
Nieuwe editie Technoscoop
Nieuwe editie Technoscoop

Lees het vakblad Technoscoop van Technische Unie online. In Technoscoop leest u alles over productnieuws, vakbeurzen, het assortiment en ontwikkelingen binnen Technische Unie.



PowerTOP
Introductie PowerTOP® Xtra familie

Waar voorheen PowerTOP® Xtra alleen verkrijgbaar was in 63 A en 125 A zijn nu ook de populaire 5-polige uitvoeringen in 16 A en 32 A, met ErgoCONTACT® of SafeCONTACT, vanaf heden uit voorraad leverbaar bij Technische Unie.

Schneider Electric
Maak kennis met de nieuwe drukknop van Schneider Electric [gratis sample]

Creëer de beste bedieningsinterface met de innovatieve producten uit de Harmony-reeks. Maak kennis met de nieuwe verzonken drukknop van Harmony en ervaar hoe kwaliteit en design samenkomen in uw bedieningspaneel.

Norton
Norton Lichtlijn Systeem voor industrie en opslag

NLS lichtlijnen zijn al tientallen jaren een vertrouwd beeld in industrie en warehousing. Zeer snel te monteren, robuust, onderhoudsarm, veilig en duurzaam. De reden waarom men bij een investering kiest voor de NLS oplossing.

Legrand
Legrand introduceert Lighting Management

Lighting management van Legrand zorgt ervoor dat op het juiste moment de juiste hoeveelheid licht aanwezig is. Niet alleen betrouwbaar maar vooral comfortabel!

Attema
Maak hollewanddozen van Attema geluids-, lucht- en rookdicht

U kon altijd al bij Attema terecht voor een dekkend assortiment hollewanddozen. Maar er was vraag naar luchtdichte, geluidsdichte en rookdichte dozen. Daar heeft Attema nu een heel praktische oplossing voor ontwikkeld: inzetstukken.

Draka
Superjachten van Hollandse meesters

Royal Van Lent Shipyard overtreft zichzelf en andere jachtbouwers met haar nieuwe scheepswerf in Amsterdam. Hier kan de afbouwwerf van Feadship, wereldmarktleider in custom-build motorjachten, superjachten tot 160 meter bouwen. Draka en BRI Groep, eveneens van Hollandse origine, werkten samen met Technische Unie mee aan de nieuwbouw.

Training Zonnepanelen
Training: Zonnepanelen Module 1 basiskennis

Overweegt u om zonnepanelen te installeren of heeft u al enige ervaring, maar nog niet de theoretische basis? In deze training leert u de basisprincipes van zonnepanelen kennen. Van verschillende soorten zonnepanelen en omvormers tot montagemateriaal. Naast een flinke dosis basiskennis komt in deze training ook al een stukje van de praktijk aan bod omdat de verschillende producten aanwezig zijn.

Fluke
Fluke T110/130/T150 Tweepolige spannings- en doorbeltesters

Klanten van Fluke vertrouwen op tweepolige spannings-en doorbeltesters om te controleren of het veilig is om een elektrische installatie aan te raken en zo het werk te starten. Iedere tweepolige spannings-en doorbeltester in de markt moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen volgens de normering EN61243-3. De nieuwste spannings-en doorbeltesters hebben een verbeterd kabelsysteem dat zelfs 6 keer steviger is getest dan volgens het voorschrift.

Bestelling volgen
Nieuw! Online uw bestelling volgen

Op de pagina waar de orders staan die u vandaag ontvangt, ziet u een nieuwe knop met levertijdvakinformatie. Met deze nieuwe functionaliteit kunt u op de website zelf zien hoe laat uw bestelling geleverd wordt. De tijdvakken zijn standaard 2 uur.

Is de chauffeur naar u onderweg? Dan ziet u op de website dat de bestelling binnen een half uur geleverd wordt.



 
FTinin